Proef het Bourgondische leven op haar best en geniet van een verbluffend uitzicht over het Maasdal.

Brasserie

Hotel Bergrust - HR

Kleine trek, grote honger of ontzettende dorst? We heten u van harte welkom in Brasserie Bergrust. Kom lekker binnen zitten in onze gezellige brasserie met een goede kop koffie of ga zomers genieten op ons panoramaterras, de keuze is aan u. Geniet van een bourgondische maaltijd in Brasserie Bergrust!


Van april tot en met september is Brasserie Bergrust op de Bemelerberg voor u geopend. Zes dagen per week kunt u plaatsnemen in de sfeervolle brasserie of op ons panoramaterras. Ontspan met een verwarmend of verfrissend drankje of stil uw trek met de gerechten op onze kaart.


Bij een bezoek aan onze brasserie gelieve onze maatregelen inzake Covid te respecteren, bij vragen vernemen wij dat graag.

Hotel Bergrust - Bar Restaurant
Hotel Bergrust - Bemelen - Wielrenner - Restaurant - Brasserie

Brasserie Bergrust is alle dagen geopend op de volgende tijden!

Openingstijden brasserie/terras:

Maandag-Dinsdag 17.00h tot 22.00h

Woensdag t/m Zondag van 12.00h tot 22.00h

Lunch keuken vanaf 12.00h tot 16.00h

Avond keuken alle dagen aanschuiven vanaf 17.30h tot 19.00h

 

Wilt u heerlijk komen eten en drinken met een groep van 4 of meer personen verzoeken wij u een telefonische reservering te maken (+31(0)43-4071214).

 

Afwijkende seizoen openingstijden brasserie

  • Oktober: vr-za 12:00u – 22:00u zo 12:00-18u **
  • November: vr-za 12:00u – 22:00u zo 12:00-18u **
  • December: vr-za 12:00u – 22:00u zo 12:00-18u **
  • Januari: gesloten
  • Februari: gesloten
  • Maart: vr-za 12:00u – 22:00u zo 12:00-18u **

 

** Voor hotel gasten zijn er aangepaste mogelijkheden buiten de reguliere openingstijden van de brasserie.

 

Ook buiten de genoemde openingstijden is het voor groepen en gezelschappen mogelijk om op reservering te lunchen/dineren of activiteiten te laten plaatsvinden bij Brasserie Bergrust

Kaart

Hotel Bergrust - HR
Hotel Bergrust - Bemelen - Restaurant - Brasserie

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, kunt u ze onder het genot van een hapje, een drankje en een fantastisch uitzicht, opvangen op ons panoramaterras.

Terras

Hotel Bergrust - HR

Het terras van Brasserie Bergrust is er een om trots op te zijn. Vanaf ons terras en geweldige ligging van ons hotel kunt u optimaal genieten van het mooie uitzicht. Een fantastische plek om heerlijk te eten en te drinken met uw hele familie, uw vrienden, collega’s of gewoon gezellig met z’n tweeën. Ervaar het mooie uitzicht vanaf de Bemelerberg onder het genot van een drankje en hapje van onze kaart.

Hotel Bergrust