Hotel Bergrust Hotel-Bergrust-in-de-sneeuw-Hotel-Bemelen Magisch-Maastricht-Header-Hotel-Brasserie-Bergrust-Bemelen Hotel Brasserie Bergrust Bemelen Kamers Hotel Bergrust Bemelen Kamers Hotel Bergrust Kamers Hotel Bergrust Bemelen Hotel Bergrust - Zonsondergang Bergrust

Ontdek het comfort en de unieke ligging van Hotel/Brasserie Bergrust in Bemelen

Hotel Bergrust - HR

Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting midden in het glooiende Limburgse landschap? Hotel Bergrust in Bemelen is de ideale uitvalsbasis voor een actief of juist een ontspannen verblijf in een huiselijke ambiance. Kom wandelen, fietsen of shoppen in Maastricht om erna heerlijk te ontspannen in ons comfortabele familiehotel. Ontdek ook bijzondere plaatsen in de buurt zoals het historische Maastricht en het idyllische Valkenburg. Kom ook genieten met een zachte ‘g’ en overnachten in Zuid-Limburg.

 
Hotel Bergrust - Bemelen - home oud

Bekijk onze kamers

Hotel Bergrust - HR
Kamers Hotel Bergrust

Comfort kamer

De hotelkamers beschikken over 2 boxsprings bedden 80/210 die naast elkaar staan, een gerenoveerde badkamer met do-wc en wastafel. Op alle kamers is koffie- en thee voorziening, een flatscreen-tv met digitaal tv-aanbod, AIRCO en gratis WIFI. Wij beschikken over 3 kamers van dit type op de 1e etage en 2 kamers op de 2e etage. De kamers zijn alleen toegankelijk middels de trap.

 

De kamers hebben allen hun eigen charme, ligging en afmeting:

  • 18m2 op de 1e etage
  • 25m2 op de 2e etage

 

Wij proberen de gewenste kamer voor u te reserveren maar voor een optimale bezetting kan het zijn dat wij hiervan dienen af te wijken.

Kamers Hotel Bergrust Bemelen

Basic kamer

De hotelkamers beschikken over 2 boxsprings bedden 80/200 die naast elkaar staan, een gerenoveerde badkamer met do-wc en wastafel. Op alle kamers is koffie- en thee voorziening, een flatscreen-tv met digitaal tv-aanbod en gratis WIFI. Wij beschikken over 4 kamers van dit type op de 1e etage en nog 3 kamers op de 2e etage. De kamers zijn alleen toegankelijk middels de trap.

 

De kamers hebben allen hun eigen charme, ligging en afmeting 15-18 m2. Wij proberen de gewenste kamer voor u te reserveren maar voor een optimale bezetting kan het zijn dat wij hiervan dienen af te wijken.

Impressie

Hotel Bergrust - HR

Laatste informatie

Oktober t/m December.
Ons Hotel is alle dagen geopend.
Voor onze hotelgasten serveren wij iedere dag ontbijt.
volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM.
Diner voor de hotelgasten is helaas nog maar beperkt mogelijk, gegarandeerd op vrijdag, zaterdag en zondag. Overige dagen na overleg en beschikbaarheid.

 

Ons terras/brasserie is geopend voor passanten
Vrijdag, zaterdag en Zondag geopend van 12.00-21.00h
Lunch Keuken tot 15.00h,
Op zondag enkel diner kaart van 12.00h-18.00h
Vrijdag en Zaterdag diner aanschuiven vanaf 17.30h tot 19.00h
Diner alleen mogelijk na reserveren, 043-4071214
Bij 4 personen of meer zijn er beperkte mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

Graag tot ziens in Bemelen!
Team Hotel/Brasserie Bergrust